martes, 28 de mayo de 2013

Reflexió auto-valorativa del nostre documental

La idea de fer aquest documental ens va il·lusionar a totes les noies del grup, vam triar el tema de la participació de la família dins l'àmbit educatiu, i ens va parèixer que era un tema molt interessant.

Per portar a terme aquest documental hi hem dedicat moltes hores de feina, anant a les escoletes, fent les entrevistes i estructurant tot el vídeo, el qual ens ha costat molt, perquè hem tingut problemes amb els formats i l'hem tingut que repetir un munt de vegades.

Ha estat una llàstima no poder mostrar-lo a tota la classe, després de tota la feina feta, pareix que no et quedes amb bon sabor de boca; però bé, esperem que a vosaltres vos agradi molt i valoreu l'esforç que hi ha al darrera. Pensem que hem realitzat una bona feina i en general estem contentes amb el resultat, l'únic que planyem és no haver-ho pogut mostrar a la classe, perquè com ja he dit, hem tingut problemes amb l'editació del vídeo.





La etiqueta que presento en aquesta entrada fa referència a tot l'apartat de reflexió sobre el propi procés d'aprenentatge, ja que com he realitzat una auto-valoració, crec que és l'etiqueta que hi pertoca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario